fbpx

Második esküvő

Második esküvő

Üdvözöllek a honlapomon!

Én Horváth Katalin esküvői fotográfus vagyok és közel tív éve foglalkozok portré- és esküvői fotózással, valamint elsőként indítottam el itthon a Második esküvő fotográfiai szolgáltatásomat. Szeretném minőségi és művészi attitűddel megtölteni az esküvői fotográfiát, ennek jegyében pedig a hiteles, letisztult képi világ nyelvén elmesélni a személyes történeteket. Az esküvői fotózás éppúgy megköveteli az igényes, egyedi alkotói hangot, ezért túl számos fotográfusi és művészeit képzésen, jelentkeztem a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia Master szakára is, ahol idén nyáron teszem le a diplomám. Görgess végig az oldalamon, s kérj egy ingyenes és személyre szabott árajánlatot. Ha kérdésed van, akkor vedd fel velem a kapcsolatot. A covid vírus okozta helyzettel kapcsolatban találsz friss információkat is az oldalon.


Galéria

Covid információk

Esküvői fotózás tervezése, de hogyan?

Kedves Menyasszonyok és Vőlegények! 

A jelenlegi helyzetben bizonyosan sokan halasztjátok el az esküvő időpontját, s teljes a bizonytalanság abban is, hogy 2021-ben egyáltalán mikor lesz lehetőség kisebb-nagyobb rendezvények megtartására. 

A jelenlegi szabályozás csak szűk körű szertartást tesz lehetővé és sok esetbe még a fotóst sem engedik be, ezért a párok és a szolgáltatók is kényszerű várakozásban vannak. Az egészség védelme a legfontosabb, s szeretném megköszönni, hogy ebben Ti is partnerek vagytok. Hiszek a közösség erejében, s abban, hogy nekünk szolgáltatóknak is biztosítani kell a párok részére  rugalmas hozzáállást.

Éppen ezért az alábbi módon szeretném könnyebbé tenni az esküvői szervezéseket:

ÚJ INFORMÁCIÓK!

Minden 2021-es évre “esetlegesen” lefoglalt időpontra NEM KELL FOGLALÓT FIZETNI! (Szerződés megkötése esetén.) Ezzel szeretném lehetővé tenni mindkét fél számára a rugalmas tervezést, s időpontváltoztatást. 

A 2021-es évben megtartott “Teljes esküvői nap” szolgáltatás mellé egy INGYEN JEGYES FOTÓZÁST is szeretnék számotokra biztosítani, amelyet egész évben felhasználhattok! A jegyes fotózás időtartama kb. 1,5 óra, helyszíne tetszőleges (Budapest és közvetlen környéke esetében), a koncepciót pedig közösen találjuk ki, amely ízléseteknek a legmegfelelőbb. 

Ha kérdésetek van, bátran írjatok nekem.

Kitartó türelmet és legfőképp egészséget kívánok!

Horváth Katalin fotográfus

Szolgáltatások

Ismerd meg szolgáltatásaimat, amelyeket egyéni igényetek szerint tudunk kialakítani egy  árajánlat keretein belül. Legyen szó rövid szertartásról, szűkkörű ebédről, vagy egész napos hagyományos lakodalmas esküvőről, szívesen leszek a fotósotok a nagy napon. Görgess végig, s kérj egy ingyenes árajánlatot.​

Az elmúlt évek során nagy örömmel tapasztaltam, hogy a portfólióm és képi világom mentén sok esetben a velem egyidős generáció tagjai kerestek fel, a 30 és 40-es éveikben járó párok, akik a második esküvőjüket tartották. Egyre több olyan párral találkoztam, akiknek tetszett az általam képviselt látásmód, s nem a beállított jeleneteket szerették volna visszalátni, így szerettém volna itthon elsőként én felkarolni a Második Esküvő fontosságát, amely éppolyan figyelmet érdemel. Magánemberként és fotográfusként is tapasztaltam, hogy az újrakezdés nem egyszerű, saját döntések sorozata, de aki meglépi, az valóban szabad ember szívben és szellemben is. Sokan változunk életünk során, új szokásokat veszünk fel, vagy új szakmát tanulunk, a párkapcsolatokra éppúgy érvényes mindez. 

Ezek az emberi történetek mindig rejtenek egyfajta intim és személyes fájdalmat, örömet vagy éppen váltást. Bármi legyen is az ok, a második vagy éppen harmadik esküvő fő fókusza ugyanúgy a két ember és az ő saját történetük. Vallom, hogy mindenki megérdemli a második esélyt, s ennek mentén egy valóban emlékezetes fotósorozatot a nagy napról.

Kérlek nézd meg itt a Szolgáltatásaimat és a Galériámat, s ha tetszenek a munkáim, akkor írj nekem pár sort az elképzelésekről, s küldök egy személyre szóló árajánlatot.

Jegyes fotózás

A jegyes fotózás kiváló alkalom arra, hogy a pár és a fotós személyesen is találkozzon, hogy összeszokjanak, így mire eljön az esküvő napja már Ti is rutinosan fogtok mozogni a kamera előtt, valamint a fotós jelenléte sem lesz idegen. A jegyes fotózás helyszínét közösen találjuk ki, ízléseteknek, s saját stílusotoknak megfelelően. A kreatív és bohó fotózás éppúgy szóba jöhet, mint a romantikus helyszínek, hangulat. 

Esküvői szertartás

Mini esküvői fotós csomag azoknak, akik csak rövid szertartás keretében tartják meg az esküvőt, s maximum 2 óra erejéig szeretnék igénybe venni a fotós szolgáltatást. Ha szeretnéd egyéni igények alapján alakítani, például lesznek csoportképek, vagy szeretnétek egy meghitt, vagy éppen vagány hangulatú kreatív fotózást is azért ugyanazon a napon, akkor természetesen igény szerint alakítjuk ki az árajánlatot. 


Teljes esküvői nap

A klasszikus esküvői fotós csomag keretében egész nap ott leszek veletek a háttérben. A nap soránn megörökítem már az előkészületeket is, a lánykérést, a szertartást (vagy szertartásokat), külön időt szakítunk a kreatív fotózásra, dokumentálom a lakodalom legfontosabb pillanatait is, valamint a nap többi eseményét is a Ti elképzeléseitek alapján.

Galéria 100+ fotó


Megnézem

Főoldal/Árajánlat


Tovább

Rólam


Tovább

Mit nyújtok?

Személyes/Online találkozó

Megismerhetjük egymást és átbeszélhetjük a pontos részleteket, a nagy nap eseményeit, s a szerződés megkötésére csak ezután kerül sor.

Minőségi retusálás

Photoshop és Lightroom legfrisebb programjaival dolgozom, retusált színes és fekete-fehér fotókat kaptok kézhez.

Facebook

A fotókat kérés szerint akár több méretben és formátumban (Jpeg, TIFF) is megkapod, ezáltal könnyeben tudod feltölteni saját social média felületeidre, illetve gyorsabb és egyszerűbb lesz emailben is csatolni, ha szeretnéd elküldeni a családtagjaidnak.

Album

Különleges, minőségi, egyedi fotóalbumot tudunk készíteni, amely garantáltan az egyik legszebb ajándék lehet. Különböző cégek ajánlatait is megnézheted, én csak a szerkesztési díjat számolom fel.

Nyomtatás

Múzeumi minőségű fotónyomatok elkészítésére is lehetőség van, különböző legyen szó hagyományos keretezett fotóról, vagy csodálatos és egyedi akrilüvegről. Partnerem a Pigmenta Art Print Lab.

Kérj személyre szóló árajánlatot!