fbpx

A második esküvő – avagy az új kezdet

Ha van story, akkor ez biztosan az. Az új évezred embere már nem halogat, hanem lép, s mer váltani, s ezzel együtt sokan házasodnak újra, vagy sokan találják meg ismét az igazit, a megfelelő társat, lehet hogy éppen egy korábbi veszteség után. Ezek az emberi történetek mindig rejtenek egyfajta intim és személyes fájdalmat, örömet vagy éppen váltást. Bármi legyen is az ok, a második vagy éppen harmadik esküvő fő fókusza ugyanúgy a két ember és az ő saját történetük.

Sokan kezdenek új életet, smondanak igent egy új életszakaszra, legyen szó harmincas, negyvenes vagy ötvenes éveikben járó párokról. Számomra mindig nagy megtiszteltetés és külön öröm, ha egy ilyen szertartásra hívnak, ugyanis tapasztalataim szerint egészen más hangulata, értéke van az ilyenkor a két pár között meglévő szeretetnek. Vallom, hogy mindenki megérdemli a második esélyt, s ennek mentén egy valóban emlékezetes fotósorozatot a nagy napról.

A párok sok esetben csak egy szertartás keretében szeretnék megtartani az esküvőt, vannak akik egy ebéd, vagy egy vacsora mellett tágabb körben is megünneplik. Legyen szó bármilyen típusú eseményről, a fotók jelentősége és szerepe utólag mindig igen fontos, hiszen szeretjük visszanézni azokat a pillanatokat, amelyekre igazán büszkék vagyunk.

Kérlek nézd meg a Galériámat, s ha tetszenek a munkáim, akkor írj nekem pár sort az elképzelésekről, s küldök egy személyre szóló árajánlatot.

Galéria

Facebook
Instagram
Email
LinkedIn