Esküvői storytelling

Igaz történetek a fotóművészet nyelvén

Az esküvői dokumentarista

master of photography

ÜDVÖZÖLLEK!

Közel tíz éve foglalkozom fotográfiával és öt éve vagyok szabadúszó fotográfus. Jelenleg aktívan fotózom Ausztriában és Magyarországon. 2018-ban elnyertem a Nemzeti Kulturális Alap támogatását egyik fotósorozatommal, 2022-ben pedig Magyarország legrangosabb fotográfiai díjának, a Robert Capa Magyar Fotográfiai Nagydíj öszötndíjasa voltam. Munkáimat több csoportos kiállításra is meghívták az évek során, valamint több fotóművészeti pályázaton és kiadványban is szerepeltem. Három diplomát szereztem az évek során, s Európa egyik legelismertebb művészeti egyetemén szereztem meg a Fotográfia Master végzettséget. Közel egy évtizedik dolgoztam kommunikációs területen sajtószóvivőként és PR szakértőként korábban, így tapasztalatot szereztem a média világában is. 

horvathkatalin
Egyedi pillanatok

Az esküvői dokumentarizmus

Modern vizualitás

a fotográfia művészete

Az esküvői fotózással párhuzamosan az elmúlt évek során számos cégnek, közszereplőnek is készítettem fotósorozatokat, vizuális tartalmat. A werk-, a portré- és a dokumentarista szemléletmód áll hozzám a legközelebb. Ügyfeleim között megtalálható a Logiscool, a Nutribullet, a Dormeo, a Walkmaxx, a TV2, a Freemonkeys produkciós cég, a HVG, az MFOR, a Cheppers, a LAKI Zrt, a Takarékbank, valamint több egyéni vállalkozó: coachok, sportolók, jógatanárok, menedzserek. Számos művészeti- és közszereplőről készítettem portrét, így a Tünet Együttes tagjairól, Little G Weevil zenészről, Louanda Burd Abreu énekesnőről, Bálint gazdáról, Fahidi Éva íróról és holokauszt túlélőről, Ganxsta Zolee-ról, Fekete Jenő zenészről, Varga Izabella színésznőről, valamint számos művészeti produkcióról.

mi a te történeted?

Kérj egy ingyenes árajánlatot vagy személyes találkozót, ahol részletesebben is elmondhatod, hogy milyen elképzeléseitek és terveitek vannak az esküvőről.