Esküvői storytelling

Igaz történetek a fotóművészet nyelvén

Az esküvői dokumentarista

master of photography

ÜDVÖZÖLLEK!

Közel tíz éve foglalkozom fotográfiával és öt éve vagyok szabadúszó fotográfus. Művészeti pályám előtt PR szakértőként és sajtószóvivőként dolgoztam állami és multinacionális vállalatoknál, így számos tapasztalatot szereztem a média világában. 2005-ben az ELTE BTK francia-magyar szakán végeztem, majd 2012-ben a BGE PR szakértői posztgraduális képzésén.

Európa egyik legelismertebb művészeti egyetemén, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia Master szakán 2021-ben végeztem, így az alkalmazott fotós projektek mentén alkotó fotóművészként is dolgozom. 2018-ban elnyertem a Nemzeti Kulturális Alap támogatását a “Határhelyzet” című projektemmel, jelenleg pedig a Robert Capa Magyar Fotográfiai Nagydíj 2022 öszötndíjasa vagyok. Munkáimat több csoportos kiállításra is meghívták az évek során, valamint több fotóművészeti pályázaton és kiadványban is szerepeltem. 

horvathkatalin
Egyedi pillanatok

Az esküvői dokumentarizmus

Modern vizualitás

a fotográfia művészete

Az esküvői fotózással párhuzamosan az elmúlt évek során számos cégnek, közszereplőnek is készítettem fotósorozatokat, vizuális tartalmat. A werk-, a portré- és a dokumentarista szemléletmód áll hozzám a legközelebb. Ügyfeleim között megtalálható a Logiscool, a Nutribullet, a Dormeo, a Walkmaxx, a TV2, a Freemonkeys produkciós cég, a HVG, az MFOR, a Cheppers, a LAKI Zrt, a Takarékbank, valamint több egyéni vállalkozó: coachok, sportolók, jógatanárok, menedzserek. Számos művészeti- és közszereplőről készítettem portrét, így a Tünet Együttes tagjairól, Little G Weevil zenészről, Louanda Burd Abreu énekesnőről, Bálint gazdáról, Fahidi Éva íróról és holokauszt túlélőről, Ganxsta Zolee-ról, Fekete Jenő zenészről, Varga Izabella színésznőről, valamint számos művészeti produkcióról.

mi a te történeted?

Kérj egy ingyenes árajánlatot vagy személyes találkozót, ahol részletesebben is elmondhatod, hogy milyen elképzeléseitek és terveitek vannak az esküvőről.