fbpx

Esküvői fotózás

Üdvözöllek a honlapomon!

Horváth Katalin esküvői- és portréfotográfus vagyok, a Második Esküvők elkötelezett képriportere, s ezen az oldalon szeretném neked bemutatni az esküvői fotóimat szolgáltatásaimmal és egy részletesebb bemutatkozással rólam és szakmai hátteremről.  Nézz körbe és kérj egy ingyenes árajánlatot akár még ma.

Covid információk

Esküvői fotózás tervezése, de hogyan?

Kedves Menyasszonyok és Vőlegények! 

A jelenlegi helyzetben bizonyosan sokan halasztjátok el az esküvő időpontját, s teljes a bizonytalanság abban is, hogy 2021-ben egyáltalán mikor lesz lehetőség kisebb-nagyobb rendezvények megtartására. 

A jelenlegi szabályozás csak szűk körű szertartást tesz lehetővé és sok esetben még a fotóst sem engedik be, ezért a párok és a szolgáltatók is kényszerű várakozásban vannak. Az egészség védelme a legfontosabb, s szeretném megköszönni, hogy ebben Ti is partnerek vagytok. Hiszek a közösség erejében, s abban, hogy nekünk szolgáltatóknak is biztosítani kell a párok részére  rugalmas hozzáállást.

Éppen ezért az alábbi módon szeretném könnyebbé tenni az esküvői szervezéseket.

 

ÚJ INFORMÁCIÓK!

 

Minden 2021-es évre “esetlegesen” lefoglalt időpontra NEM KELL FOGLALÓT FIZETNI! (Szerződés megkötése esetén.) Ezzel szeretném lehetővé tenni mindkét fél számára a rugalmas tervezést, s időpontváltoztatást. 

A 2021-es évben megtartott “Teljes esküvői nap” szolgáltatás mellé egy INGYEN JEGYES FOTÓZÁST is szeretnék számotokra biztosítani, amelyet egész évben felhasználhattok! A jegyes fotózás időtartama kb. 1,5 óra, helyszíne tetszőleges (Budapest és közvetlen környéke esetében), a koncepciót pedig közösen találjuk ki, amely ízléseteknek a legmegfelelőbb. 

Ha kérdésetek van, bátran írjatok nekem.

Kitartó türelmet és legfőképp egészséget kívánok!

Horváth Katalin fotográfus

Szolgáltatások

Ismerd meg szolgáltatásaimat, amelyeket egyéni igényetek szerint tudunk kialakítani egy személyre szabott árajánlat keretein belül. Legyen szó rövid szertartásról, szűkkörű ebédről, vagy egész napos hagyományos lakodalmas esküvőről, szívesen leszek a fotósotok a nagy napon.
Görgess végig, s kérj egy ingyenes árajánlatot.


Jegyesfotózás

A jegyesfotózás kiváló alkalom arra, hogy a pár és a fotós személyesen is találkozzon, hogy összeszokjanak, így mire eljön az esküvő napja már rutinosan tudnak mozogni a kamera előtt, valamint a fotós jelenléte sem lesz idegen. A jegyesfotózás helyszínét közösen találjuk ki, ízléseteknek, s saját stílusotoknak megfelelően. A kreatív és bohó fotózás éppúgy szóba jöhet, mint a romantikus helyszínek, hangulat. 

Esküvői szertartás

Mini esküvői fotós csomag azoknak, akik csak rövid szertartás keretében tartják meg az esküvőt, s maximum 2 óra erejéig szeretnék igénybe venni a fotós szolgáltatást. Ha szeretnéd egyéni igények alapján alakítani, például lesznek csoportképek, vagy szeretnétek egy meghitt, vagy éppen vagány hangulatú kreatív fotózást is azért ugyanazon a napon, akkor természetesen igény szerint alakítjuk ki az árajánlatot. 


Teljes esküvői nap

A klasszikus esküvői fotós csomag keretében egész nap ott leszek veletek a háttérben. A nap során megörökítem már az előkészületeket is, a lánykérést, a szertartást (vagy szertartásokat), külön időt szakítunk a kreatív fotózásra, dokumentálom a lakodalom legfontosabb pillanatait is, valamint a nap többi eseményét is a Ti elképzeléseitek alapján.

Mit nyújtok?

Személyes/Online találkozó

Megismerhetjük egymást és átbeszélhetjük a pontos részleteket, a nagy nap eseményeit, s a szerződés megkötésére csak ezután kerül sor.

Minőségi retusálás

Photoshop és Lightroom legfrisebb programjaival dolgozom, retusált színes és fekete-fehér fotókat kaptok kézhez.

Facebook

A fotókat kérés szerint akár több méretben és formátumban (Jpeg, TIFF) is megkapod, ezáltal könnyebben tudod feltölteni saját social média felületeidre, illetve gyorsabb és egyszerűbb lesz emailben is csatolni, ha szeretnéd elküldeni a családtagjaidnak.

Album

Különleges, minőségi, egyedi fotóalbumot tudunk készíteni, amely garantáltan az egyik legszebb ajándék lehet. Különböző cégek ajánlatait is megnézheted, én csak a szerkesztési díjat számolom fel.

Nyomtatás

Múzeumi minőségű fotónyomatok elkészítésére is lehetőség van, különböző legyen szó hagyományos keretezett fotóról, vagy csodálatos és egyedi akrilüvegről. Partnerem a Pigmenta Art Print Lab.

Galéria 100+ fotó


Megnézem

Második esküvő


Tovább

Rólam


Tovább

Kérj személyre szóló árajánlatot!