Szolgáltatások

Jegyes- és esküvői fotós csomagok

01

A M 832

JEGYESFOTÓZÁS

Igazán könnyed és természetes fotósorozat kettőtökről, amelyet az esküvő előtt pár héttel, vagy pár hónappal szoktunk elkészíteni. Kötetlen és jó hangulatú fotózás, amely egyúttal tökéletes alkalom arra is, hogy megismerjük egymást, hogy az esküvő napján már sokkal felszabadultabban álljatok a kamera elé. 

MI TARTOZIK A CSOMAGBA?

02

HKF1444

Esküvői szertartás csomag

A tökéletes választás, ha rövid esküvői szertartást terveztek, mégis szeretnétek minőségi fotókkal megörökíteni ezt a pillanatot. Az esküvői szertartás elejétől a végégi ott leszek, készítünk csoportképeket és természetesen remek hangulatfotók is készülnek a családról és a vendégekről. (Nyári főszezonban kizárólag hétköznapokon, szombati és vasárnapi napokon min. 6 órás rendelkezésre állás esetén tudok árajánlatot adni.)

MI TARTOZIK A CSOMAGBA?

03

Zsofi Balazs 315 118

Szertartás & kreatív csomag

Az esküvői szertartást mellett külön teret kap a kreatív fotózás, amelyet a szertartás előtt, vagy után készítünk el a közelben, vagy akár egy előre egyeztetett, saját stílusotokhoz illő helszínen. A lehető legrugalmasabban alakítjuk ki a fotózást, nincsenek beállított pózok, sem maníros fotók, csak Ti és az őszinte érzelmek. (Nyári főszezonban hétvégi napokon min. 6 órás rendelkezésre állás.)

MI TARTOZIK A CSOMAGBA?

04

4 csoportkepek Paros 34

Komplex esküvői fotózás

A klasszikus esküvői fotós csomag keretében egész nap ott leszek veletek a háttérben. A nap során megörökítem már az előkészületeket is, külön időt szakítunk a kreatív fotózásra, valamint dokumentálom a nap összes eseményét.

MI TARTOZIK A CSOMAGBA?

05

B B 519

EXKLUZÍV ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Az Exkluzív esküvői fotózás csomag megrendelése esetén két fotográfus örökíti meg a nagy nap eseményeit, amely egyedi és sokszínű fotósorozatot jelent, valamint biztosítékot arra, hogy egyetlen pillanat sem marad ki életetek legfontosabb eseményéről.

MI TARTOZIK A CSOMAGBA?
dlf.pt watercolor leaf png 2270838

igaz érzelmek

örök emlékek

A ti történetetek

A megismételhetetlen pillanatok