fbpx

Az esküvők riportere és hírmondója

Vallom, hogy minden egyes esküvő egy személyes képriport, egyúttal egy személyes történet fontos epizódja. Vallom, hogy az esküvő nem csupán egy giccses történés, hanem egy remek kisfilm, amely ott pereg előttünk, s amelyet nem lehet újra lejátszani, ezért a lehető leghitelesebben érdemes megörökíteni.

A fotók szerepe elsősorban az, hogy a látható valóság mellett mutasson valami többet is, amely kézzel nem tapintható, ám tudjuk, hogy ott van a levegőben. Vallom, hogy egy szertartás megfelelő képi dokumentálása nem feltétlenül a szép ruhán, vagy a csillogó díszleteken múlik, hanem a fotográfus képi nyelvén, egyéni hangján is.

Az esküvő napjára mindig lázasan, precíz gondossággal készülnek a párok, az esküvői fotók többsége azonban csak a felszínt mutatja, a tökéleteset, a mosolyt, a habzó pezsgőt, a becsillanó napsugarat, míg a sok más izgalmas jelenet meg sehol már nem látható, elveszik. Hiszem, hogy az esküvő egy olyan happening, amely egyszer – na jó akár kétszer is – forog le, ezért méltán megérdemli, hogy a maga nemében hitelesen rögzítsük.

Véleményem szerint egy jó fotográfus “személyes riportere, krónikása” egy pár egybekelésének, legbensőbb életeseményének.

A jó story Ti vagytok

Emberábrázolás, dokumentarizmus, két műfaj, amelyeknek éppúgy helye van az esküvő világában, hiszen emberekről szól, a maguk egyedi és olykor tökéletlen misztikumával. Ha szereted a jó storyt, ha szereted magad úgy, ahogy vagy, ha kedveled a saját életed eseményeinek backstage jeleneteit, s nyitott vagy az izgalmas valóságra, akkor szerintem én vagyok a fotósod.

Nézd meg a Galériám, görgesd végig a fotókat és kérj a végén egy személyre szólól ajánlatot! 24 órán belül válaszolok!

Galéria

Facebook
Instagram
Email
LinkedIn